Vaarbewijs.nl

Reviews van cursisten

Wij zijn trots op de vele cursisten die dankzij de online cursussen van Vaarbewijs.nl hun vaarbewijs hebben behaald. Regelmatig ontvangen wij positieve reacties op de online cursussen en de begeleiding die wij bieden. In dit onderdeel van onze website vind je onze Google reviews.

Google reviews

4,9 uit 5

Gemiddelde beoordeling door cursisten van Vaarbewijs.nl

Mees Wegdam
23-06-2021

Fijne site en veel proefexamens, waardoor ik mijn vaarbewijs 1 en 2 gehaald hebt. Echte aanrader.

Sake Hijlkema
16-06-2021
marianne van de Wetering
14-06-2021

Super tevreden met deze online cursus.
Ik heb het examen ivm Corona drie keer moeten verzetten.
Mijn tijd liep elke keer af bij deze online cursus, maar werd elke keer probleemloos verlengd.
Ik kan deze cursus iedereen aanraden, het sluit perfect aan op het CBR examen.

Dani Ebben
11-06-2021
Rene Turkstra
11-06-2021
Jan Zwaan
07-06-2021

37 jaar geleden had ik het ic navigator kustwateren gehaald. Is nu niet meer geldig in het buitenland.
Sinds die tijd is er toch aardig wat veranderd dus refreshen was nodig.
Het examen ging prima. 2 foutjes, achteraf natuurlijk altijd domheid.
Geen vragen tegengekomen die niet aansluiten bij de cursus.
Nogmaals, top cursus, leerzaam en nuttig maar tevens leuk.

Louisa Hof
06-06-2021

Vaarbewijs 1 en 2 in één keer gehaald. lekker op eigen tempo thuis studeren. Fijne proefexamens om te testen of je er klaar voor bent.

Hans Brinks
05-06-2021

Dankzij Vaarbewijs.nl mijn examen vaarbewijs 2 behaald met 49 van de 50 te behalen punten. Mijn examen is tot drie keer over verzet door de Covid 19 situatie. Hierdoor verliep eigenlijk mijn abonnement bij Vaarbewijs.nl, maar zij hebben heel erg netjes mijn abonnement verlengt zonder extra kosten. Een groot voordeel bij Vaarbewijs.nl is dat als je vragen hebt je deze kunt stellen via mail en vrijwel direct een antwoord krijgt. Top geregeld en bedankt voor de service. Waarschijnlijk nog een marifoon certificaat halen en dan is het wel klaar dacht ik zo.

Josette Klerks
02-06-2021

Een zeer duidelijke en praktische site,! Als je er serieus werk van maakt, dan ga je zeker slagen via deze site!!!!

Veel succes

Tijs A. Goudsmit
31-05-2021

Goede app, vriendelijke mensen erachter, goede begeleiding. Ik ben blij dat ik mijn vaarbewijzen (1 en 2) en marifoon diploma via Vaarbewijs.nl heb gedaan.

Rob van Buitenen
31-05-2021

kvb 1 en kvb 2 in één keer gehaald dankzij Vaarbewijs.nl
gebruiksvriendelijke praktische online cursus die je stap voor stap mee neemt door alle onderwerpen. Na elk blok zijn er vragen waarmee je zelf kan checken of je alle info hebt begrepen en waar de 'schoen nog wringt'. Foute antwoorden worden direct uitgelegd. Daarnaast zijn er de examenvragen die je uitstekend voorbereiden op het examen. Ik kan iedereen vaarbewijs.nl aanbevelen.

efortgens
23-05-2021

Nadat ik via vaarbewijs.nl een aantal jaren gelden mijn VB1 heb gehaald nu ook weer met veel plezier de online cursus Marifonie gevolgd en met goed resultaat afgesloten. Jullie cursusen blijven gewoon super om te volgen. Duidelijk, goed uitgelegd en met voldoende proefexamens om je goed voor te bereiden op het daadwerkelijke examen.

menno Wisse
21-05-2021

Een erg goede cursus. Uitgebreide uitleg. Ook veel toetsvragen en proefexamens die overeenkomen met de vragen op het examen.

cees
17-05-2021

Ontzettend heldere en goed opgezette cursus.
Na elk blok deel vragen over de behandelde stof.
Ook de proefexamens zijn ideaal om je kennis te toetsen. Marifoon examen gedaan: geslaagd in 1keer. Kan op deze manier eigenlijk niet fout.
Kan vaarbewijs.nl iedereen aanbevelen!!!!

Kees van den Heuvel
13-05-2021

Door de coronaperikelen heb ik het theorie-examen pas 5 maanden later kunnen maken dan gepland. Vaarbewijs.nl heeft zonder extra kosten in rekening de cursus telkens verlengd. Daarnaast kon ik via de mail regelmatig vragen stellen als ik wat meer duidelijkheid wou hebben. Ik werd hier vervolgens snel en correct over bericht. De ene keer via de mail de andere keer gewoon praktisch via de telefoon. De lesstof was duidelijk en als je alle cursusvragen ook goed doorneemt dan is de kans van slagen in principe 100%. Persoonlijk vond ik de hoeveelheid stof behoorlijk veel dus het heeft behoorlijk wat tijd gekost maar dit is vaarbewijs.nl niet te verwijten. Kortom een aanrader.

Edwin Loonen
10-05-2021

Door de zeer duidelijke cursus en vele actuele proefexamens met vlag en wimpel geslaagd voor het examen Klein vaarbewijs 1. Verlenging van de cursus, omdat het examen niet afgenomen kon worden was geen enkel probleem.

Arianne van de Wetering
08-05-2021

Gisteren het examen VB 1 gedaan en geslaagd met 0 fout! De vragen in de oefenexamens zijn zeer representatief voor de vragen in het echte examen. Fijn ook dat de toegang tot de cursus kosteloos verlengd kon worden omdat het examen steeds uitgesteld werd door Corona (ruim 4 maanden lang). Vandaar misschien ook de goede score, ik was er in december 2020 al klaar voor en moest toen nog een hele tijd mijn kennis op peil houden :-) .

Ik vind de app op het mobiel heel prettig: je kunt soms in verloren momentjes (als je ergens moet wachten of zo) toch even je tijd nuttig besteden. De teksten/tekeningen zijn op het kleine scherm van het mobiel heel goed te doen, waarvoor complimenten.

Koernaad Bramenboter
07-05-2021

Perfecte vervanging voor een duur boek. Daarnaast volop proefexamens. Ook kon ik wegens corona geen examen doen en was Vaarbewijs.nl buitengewoon schappelijk door het abonnement te verlengen zonder extra kosten. Aanrader.

Ghalle Biedermann
06-05-2021

Erg blij met de cursus, super leuk om te doen! Zie mijn resultaat op de foto 😊

Op naar vaarbewijs 2!

pim volkers
04-05-2021

Buitengewoon duidelijk. Flexibel en snel met reageren op supportvragen. Geslaagd met maar 1 foutje!

Tandartsen Ankoné en Wessels
03-05-2021

Net marifoon examen gedaan, top! Goede uitleg, duidelijke vragen en antwoorden.

Rogier van Schaijk
22-04-2021

Cursus Vaarbewijs 1 gedaan. Duidelijk en goede voorbereiding voor het examen. Examen gehaald met goede score. Aanrader!

Henrik Krijnen
04-02-2021

Gehaald! Ik was goed voorbereid door Vaarbewijs.nl, waardoor ik het gelijk gehaald heb. Laat de zomer maar komen!

World Wine Whisky
04-02-2021

Goede cursussen en goede service. Ik raad Vaarbewijs.nl aan!

L Perez
04-02-2021

Goede cursus, Vaarbewijs I en II in 1 keer behaald. De online cursus is makkelijk en overzichtelijk. De oefenexamens zijn bijzonder goed om jezelf te testen.

J. D.
12-01-2021