Vaarbewijs.nl

Reviews van cursisten

Wij zijn trots op de vele cursisten die dankzij de online cursussen van Vaarbewijs.nl hun vaarbewijs hebben behaald. Regelmatig ontvangen wij positieve reacties op de cursussen en de begeleiding die wij bieden. In dit onderdeel van onze website vindt u onze Google reviews.

Google reviews

4,9 uit 5

Gemiddelde beoordeling door cursisten van Vaarbewijs.nl

Kees van den Heuvel
13-05-2021

Door de coronaperikelen heb ik het theorie-examen pas 5 maanden later kunnen maken dan gepland. Vaarbewijs.nl heeft zonder extra kosten in rekening de cursus telkens verlengd. Daarnaast kon ik via de mail regelmatig vragen stellen als ik wat meer duidelijkheid wou hebben. Ik werd hier vervolgens snel en correct over bericht. De ene keer via de mail de andere keer gewoon praktisch via de telefoon. De lesstof was duidelijk en als je alle cursusvragen ook goed doorneemt dan is de kans van slagen in principe 100%. Persoonlijk vond ik de hoeveelheid stof behoorlijk veel dus het heeft behoorlijk wat tijd gekost maar dit is vaarbewijs.nl niet te verwijten. Kortom een aanrader.

Edwin Loonen
10-05-2021

Door de zeer duidelijke cursus en vele actuele proefexamens met vlag en wimpel geslaagd voor het examen Klein vaarbewijs 1. Verlenging van de cursus, omdat het examen niet afgenomen kon worden was geen enkel probleem.

Arianne van de Wetering
08-05-2021

Gisteren het examen VB 1 gedaan en geslaagd met 0 fout! De vragen in de oefenexamens zijn zeer representatief voor de vragen in het echte examen. Fijn ook dat de toegang tot de cursus kosteloos verlengd kon worden omdat het examen steeds uitgesteld werd door Corona (ruim 4 maanden lang). Vandaar misschien ook de goede score, ik was er in december 2020 al klaar voor en moest toen nog een hele tijd mijn kennis op peil houden :-) .

Ik vind de app op het mobiel heel prettig: je kunt soms in verloren momentjes (als je ergens moet wachten of zo) toch even je tijd nuttig besteden. De teksten/tekeningen zijn op het kleine scherm van het mobiel heel goed te doen, waarvoor complimenten.

Koernaad Bramenboter
07-05-2021

Perfecte vervanging voor een duur boek. Daarnaast volop proefexamens. Ook kon ik wegens corona geen examen doen en was Vaarbewijs.nl buitengewoon schappelijk door het abonnement te verlengen zonder extra kosten. Aanrader.

Ghalle Biedermann
06-05-2021

Erg blij met de cursus, super leuk om te doen! Zie mijn resultaat op de foto 😊

Op naar vaarbewijs 2!

pim volkers
04-05-2021

Buitengewoon duidelijk. Flexibel en snel met reageren op supportvragen. Geslaagd met maar 1 foutje!

Tandartsen Ankoné en Wessels
03-05-2021

Net marifoon examen gedaan, top! Goede uitleg, duidelijke vragen en antwoorden.

Rogier van Schaijk
22-04-2021

Cursus Vaarbewijs 1 gedaan. Duidelijk en goede voorbereiding voor het examen. Examen gehaald met goede score. Aanrader!

Henrik Krijnen
04-02-2021

Gehaald! Ik was goed voorbereid door Vaarbewijs.nl, waardoor ik het gelijk gehaald heb. Laat de zomer maar komen!

World Wine Whisky
04-02-2021

Goede cursussen en goede service. Ik raad Vaarbewijs.nl aan!

L Perez
04-02-2021

Goede cursus, Vaarbewijs I en II in 1 keer behaald. De online cursus is makkelijk en overzichtelijk. De oefenexamens zijn bijzonder goed om jezelf te testen.

J. D.
12-01-2021