Vaarbewijs.nl

Reviews van cursisten

Wij zijn trots op de vele cursisten die dankzij de online cursussen van Vaarbewijs.nl hun vaarbewijs hebben behaald. Regelmatig ontvangen wij positieve reacties op de online cursussen en de begeleiding die wij bieden. In dit onderdeel van onze website vind je onze Google reviews.

Google reviews

4,9 uit 5

Gemiddelde beoordeling door cursisten van Vaarbewijs.nl

Thomas van Berkel
22-12-2021

Enige tijd geleden heb ik een abonnement genomen bij Vaarbewijs.nl op de cursus voor het Vaarbewijs I en II. Met behulp van de app van Vaarbewijs.nl kon ik me goed voorbereiden en heb ik beide examens positief afgerond. Ik heb eigenlijk alles bestudeerd op mijn smartphone. Vanwege coronamaatregelen bij het CBR was mijn examen Vaarbewijs II uitgesteld en zou mijn abonnement aflopen, maar Laurens Leeuwenberg van Vaarbewijs.nl heeft kosteloos mijn abonnement met twee weken verlengd. Ontzettend goede service. Chapeau! Kortom, ik kan iedereen aanraden om je Vaarbewijs I en II te halen bij Vaarbewijs.nl.

Dirk Norder
18-12-2021

Geslaagd vandaag dankzij de online cursus..Toppie

Rob Backer
15-12-2021

Een fantastische up-to-date cursus met een zee aan oefenvragen en proefexamens. Sluit perfect aan bij het CBR examen. Heb beide delen vh vaarbewijs in 1 keer gehaald zonder problemen. Absolute aanrader.

free me niffo
14-12-2021

binnen 1,5 maand geslaagd in 1 keer fijne methode

darkrange644
12-12-2021

Prima cursus materiaal voor het behalen van je vaarbewijs1. Je moet wel voldoende tijd uittrekken om goed te leren, want ik heb zeker 50 uur nodig gehad. Maar was wel erg leuk om te doen en met een prima resultaat bij het CBR. Ondertussen ook vaarbewijs 2 gehaald, als je de theorie dan toch beheerst, kun je maar beter direct door gaan !

Sander Boekema
02-12-2021

De cursus informatie is zeer helder, in hapklare brokken aangeboden en als je voldoende proefexamens maakt slaag je met gemak. Een punt van kritiek heb ik wel, je moet altijd ‘online’ zijn om de cursus te kunnen gebruiken. Dat is niet altijd ideaal.

Anne van der Meulen
23-11-2021

Geslaagd voor Vaarbewijs 1, 2 en Marifoon.
Leuke en overzichtelijke cursus. Plezierig te leren.
Zeker een aanrader!

Nico Naber
23-11-2021
Edward van den Brink
20-11-2021
Ton Hermus
19-11-2021

Deze online cursus voor het vaarbewijs zit goed in elkaar en behandelt alle relevante zaken concreet en duidelijk. Ook de gebruikte foto's en symbolen zijn verhelderend. Ik heb daarnaast ook mijn kennis geoefend door het beantwoorden van veel oefenvragen en dat werkt ook uitstekend. Ik ben dan ook de eerste keer geslaagd voor mijn Vaarbewijs 1, wel nadat ik overigens 2x een verlenging van 4 maanden voor de cursus was aangegaan omdat het lastig was een examenafspraak te maken i.v.m. Covid. Dat kost niet de hoofdprijs en is zeker aan te raden omdat je dan voor hetw erkelijke examen de stof nog een keer goed kunt doornemen. Een aanrader!

art van Merkestein
14-11-2021
Hallomethans
11-11-2021

De leeromgeving is heel realistisch en maakt dat je goed voorbereid bent op het examen. Je moet natuurlijk wel nog zelf studeren ;-). Met glans geslaagd (78/80)

Ferry
05-11-2021

Via deze site de online cursus gevolgd voor Klein Vaarbewijs deel 1. Eenvoudig te doen en je krijgt de theorie heel gericht voorgeschoteld. Uiteraard bij CBR met vlag en wimpel geslaagd :-)
Nu begonnen aan deel 2 en ook meteen de cursus Marifonie erbij besteld.
Via de mail een vraag gesteld en binnen een uur werd ik telefonisch teruggebeld met de uitleg die ik nodig had. Ook hebben ze meteen e.e.a. verduidelijkt in het lesmateriaal. Wat een super goede service.
Ander pluspunt is dat je via meerdere devices (mobiel, laptop, etc.) kan inloggen op je lesmateriaal en de voortgang wordt online bijgehouden.
Ik raad echt iedereen aan om via deze site je voor te bereiden op de examens.

Joop Vleeshouwers
03-11-2021
Paul van der Meulen
31-10-2021
Willem Geraedts
30-10-2021

Dank voor deze prima cursus VB 1 met de mogelijkheid je goed voor te bereiden op het examen en de soort vragen die in het examen gesteld worden. In een keer geslaagd.

Hans Amman
25-10-2021

Prima online cursus. De inhoud en vragen sloten precies aan bij de vragen op het CBR examen.

Rogier Dalhuisen
21-10-2021
annie holland
12-10-2021
Remco Rei Bouw
10-10-2021
Storm Michels
09-10-2021

Goede cursus ben zonder boek met 2 dagen leren geslaagd, ik heb de cursus die heel uitgebreid is maar 2 onderdelen gevolgd en heb vervolgens een aantal oefenexamens gemaakt en ben ruim geslaagd een goede cursus dus, zeer zeer zeer uitgebreid

Rudy's Channel
06-10-2021

De cursus Klein Vaarbewijs 1 van Vaarbewijs.nl is zeer uitgebreid, goed ingedeeld, daardoor makkelijk te volgen. Een groot pluspunt is de testvragen die na elk onderdeel kunnen worden gemaakt en de proefexamenvragen die na elk afgesloten blok kunnen worden gemaakt ter controle of je de leerstof goed beheerst. Bij de meeste vragen wordt ook weer een kleine uitleg gegeven over het antwoord waardoor je de leerstof weer even kunt ophalen mocht je die vraag fout hebben beantwoord. Nu dat ik het CBR examen heb gedaan en met goede resultaten (73 punten van de max 80 punten) heb gehaald, kan ik bevestigen dat alle proefexamenvragen precies dezelfde zijn als die van het CBR examen. Zelfs de foto's en tekeningen die je tijdens de cursus te zien krijgt, zijn precies hetzelfde als die van het CBR examen. Met andere woorden, als je met het beantwoorden van de Vaarbewijs.nl proefexamenvragen goede resultaten haalt dan kan je er zeker vanuit gaan dat je ook het CBR examen haalt.
Kortom, deze cursus is echt aan te bevelen....niet verder zoeken, neem het maar van mij aan. Het is wel veel leerstof maar door de goede en logische opbouw van de cursus en de proefexamenvragen is succes verzekerd.
Ik mag maar max 5 sterren geven maar ik zou deze cursus 10 sterren geven.
Kijk en zoek niet verder, schrijf je in bij Vaarbewijs.nl, het gaat je zeker lukken

Camille H
28-09-2021

Wat een toegankelijke en begrijpelijke cursussen! Heel fijn! De lessen met toetsvragen en ook nog eens proefexamens! Allemaal met extra toelichting die voor herhaling van de toetsstof helpen. Heel goed! Voor het examen Klein Vaarbewijs 1 en ook 2 direct geslaagd, met slechts een enkele fout. Marifonie enkele dagen geleden gedaan en dat was zelfs foutloos. Goede communicatie, professionele begeleiding en organisatie. Complimenten en heel tevreden! Aanrader!

Paul van Puijenbroek
22-09-2021
Patrick Pölz
09-09-2021

Goede inzichtelijke cursus!!

Colinda Siau
31-08-2021
Jan Deckers
30-08-2021

Prima online cursus. Duidelijk, overzichtelijk en goede voorbeelden.

Raphaël
29-08-2021

Geslaagd!!

Cor Pruys
29-08-2021
Walter Blokker
21-08-2021

Deze online opleiding voor Vaarbewijs 1 beviel mij veel beter dan de dikke saaie theorie boeken. De theorie is netjes verdeeld in hoofdstukken met duidelijke illustraties en video’s. De vragen en oefen examens zijn exact het zelfde vormgegeven als de werkelijke examens van het CBR. Een feest van herkenning tijdens het examen.

Zowel op de tablet, laptop als app op de telefoon te volgen. En in één keer geslaagd. Kortom een aanrader!!!