Vaarbewijs.nl

Tarieven

Online cursussen

U kunt zich bij ons inschrijven voor de online cursussen. U krijgt korting als u tegelijkertijd 2 of 3 cursussen kiest. Als u op een later moment 1 of 2 cursussen toevoegt, krijgt u dezelfde korting.

Vaarbewijs 1 69,00
Vaarbewijs 2 75,00
Marifonie (Basiscertificaat) 70,00
Vaarbewijs 1 + Vaarbewijs 2 144,00 129,00
Vaarbewijs 1 + Marifonie (Basiscertificaat) 139,00 124,00
Vaarbewijs 2 + Marifonie (Basiscertificaat) 145,00 129,00
Vaarbewijs 1 + Vaarbewijs 2 + Marifonie (Basiscertificaat) 214,00 189,00
Verlenging 4 maanden 20,00

Navigatiemateriaal Vaarbewijs 2

De examenoefenkaarten en/of betrouwbare Portland-plotter inclusief de messing Portland-kaartpasser kunt u bij ons bestellen.

Examenoefenkaarten 5,00
Portland-plotter + kaartpasser 34,00
Portland-plotter + kaartpasser + examenoefenkaarten 36,00

Examen Vaarbewijs

Het examen wordt afgenomen door het CBR. Kies een van de 20 examenlocaties en reserveer een examendatum bij het CBR. De kosten betaalt u rechtstreeks aan het CBR.

Examen Klein Vaarbewijs 1 (KVB1) 45,35
Examen Klein Vaarbewijs 2 (KVB2) 53,95
Gezondheidsverklaring 11,20
Vaarbewijspas 10,80

Examen Marifonie (Basiscertificaat)

Het examen wordt afgenomen door exameninstellingen die door Agentschap Telecom zijn aangewezen. Vaarbewijs.nl is zo'n exameninstelling en beschikt over een locatie in Hilversum. Reserveer een examendatum op Vaarbewijs.nl.

Examen Marifonie (Basiscertificaat) 72,00
Bedieningscertificaat (pas) 84,00

Nadat u geslaagd bent kunt u het bedieningscertificaat (pas) bij Agentschap Telecom aanvragen. De kosten betaalt u rechtstreeks aan het Agentschap Telecom.

 

Reacties van cursisten

"Vorige week dinsdag begonnen met de Online cursus voor KVB1. Na een weekje hard lezen, leren en studeren vandaag KVB1 met 78 punten gehaald. Jammer, ik ging voor de 80 punten! Dankzij jouw cursus was het examen ontzettend makkelijk. Makkelijke ezelsbruggetjes en alleen de zaken die er echt toe doen worden besproken. Geen onbekende zaken tegengekomen tijdens het examen. Voor iedereen die zeker wil zijn van het vaarbewijs: gebruik dit hulpmiddel en je zult met gemak het examen halen!"

J. van B.

"Bij deze wil ik u laten weten dat ik vandaag examen heb gedaan voor het klein vaarbewijs 1 en dat ik daarvoor ben geslaagd. Aan uw bewering dat (bijna) iedereen slaagt valt wat mij betreft dus niets af te dingen. Bedankt voor uw heldere en duidelijke, digitale cursus-materiaal! Daarnaast wil ik u nogmaals bedanken voor het beantwoorden van mijn informatieve vragen die aan deelname van deze cursus vooraf gingen. "

Antonie J.B.

"Prima toegang tot het programma en bezorging van de navigatiemiddelen. De lesstof en daarop volgend de vragen is een bijzonder prettige wijze om te leren. Prima uitleg ook bij de antwoorden."

Jack D.

"Langs deze weg wil ik jullie hartelijk bedanken voor de goed opgezette cursus! Binnen vijf weken doorgelopen, proefexamens gemaakt en geslaagd voor Vaarbewijs 1. Een echte aanrader!"

Kees H.

"Ik wilde u melden dat dankzij uw site ik dit jaar Klein vaarbewijs 1 en 2 heb gehaald alsmede marifonie. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop u de stof aanbied en hoe deze te oefenen valt middels de vragen na ieder blok en de proefexamens aan het einde van het geheel. "

Sjoer L.