Vaarbewijs.nl

Vaarbewijs 1 halen? Volg onze online cursus

Up-to-date
Alle nieuwe examenonderwerpen zijn in de cursus Vaarbewijs 1 verwerkt, zodat je tijdens het vaarbewijsexamen niet voor verrassingen komt te staan.  

Examengericht en afwisselend

  • de lesstof is afgestemd op de actuele exameneisen van het CBR

  • de behandeling van de lesstof wordt afgewisseld door examenvragen in multiplechoicevorm

  • de theorie en de vragen kun je laten voorlezen door de voorleesfunctie te gebruiken

  • na de 9 lessen volgen er 29 proefexamens die je kunt gebruiken om jouw kennis te testen

  • de lessen en proefexamens kun je zo vaak herhalen als je wilt

Gebruiksvriendelijk
Je kunt de online vaarbewijscursus op elke computer, elke tablet en elke smartphone gebruiken, waar en wanneer je maar wilt.

Studietijd
De studietijd is afhankelijk van jouw voorkennis en hoe je de cursus volgt. De cursus bestaat uit 9 lessen. Na ieder lesdeel krijg je vragen om te testen of je de theorie beheerst. Als je alle lesdelen inclusief vragen doorloopt, bedraagt de studietijd gemiddeld 20 uur. Als je veel voorkennis hebt, kun je de lessen sneller doorlopen. Als je Vaarbewijs 1 volledig onder de knie wilt krijgen, kun je ook nog 29 proefexamens maken. De totale studietijd bedraagt dan 40 uur.

Duur van de cursus
Je mag 6 maanden lang gebruik maken van de vaarbewijscursus. Zo nodig kun je na afloop van die 6 maanden de cursus met 4 maanden verlengen voor € 20,-.

Tarief
De online cursus Vaarbewijs 1 kost € 69,- en is persoonsgebonden.

Als je je tegelijkertijd of later inschrijft voor Vaarbewijs 2 en/of Marifonie krijg je korting.  

Inschrijven online cursus Vaarbewijs 1

Cursus cadeau geven
Het is mogelijk om iemand anders een online cursus cadeau te geven. Dat kan als volgt: je koopt de cursus via het bestelformulier, waarbij je jouw e-mailadres invult en een wachtwoord bedenkt dat herkenbaar is voor degene aan wie je de cursus schenkt. De gelukkige kan dan inloggen met jouw e-mailadres als gebruikersnaam en het wachtwoord.

Mocht de ontvanger daarna als gebruikersnaam zijn eigen e-mailadres willen gebruiken, dan kan dat aangevraagd worden via .

Al cursist bij ons?
Dan kun je de online cursus Vaarbewijs 1 met korting toevoegen aan jouw account.

Toevoegen online cursus Vaarbewijs 1

Demo online cursus

Om je een beeld te geven van onze online cursus Vaarbewijs 1kun je hieronder een demo bekijken. Die bevat de lesstof (theorie) van 7 willekeurig gekozen onderwerpen plus 11 vragen en 1 proefexamen met 40 vragen.

Na beantwoording van de 40 vragen van het proefexamen wordt jouw score berekend en kun je zien of je voor dit examen geslaagd bent.

Demo online cursus Vaarbewijs 1
"Door de vele positieve recensies heb ik gekozen om de online cursus te volgen via vaarbewijs.nl. Deze cursus zou aanzienlijk veel meer mensen laten slagen dan het boek. Dit heb ik dan ook gemerkt tijdens mijn examen. Ik ben geslaagd met 73 punten in de eerste keer. Andere kandidaten waren er al voor de 2e of 3e keer en weer gezakt. Zij gebruikten het boek. Daarom beveel ik iedereen aan om de cursus te volgen via vaarbewijs.nl! "

Rieleke Jan, V.

"Drie weken geleden heb ik een leuke speedboot gezien welke ik graag wou kopen. Met de medeweten dat ik dan mijn klein vaarbewijs 1 hiervoor nodig had, direct na diverse verwijzingen op het internet bij jullie uitgekomen. Twee weken geleden heb ik mijn boot aangeschaft waarna de druk natuurlijk wel erg hoog kwam te liggen aangezien ik anders ook nog niet kan varen. Ik heb enkele avonden zitten studeren op je site waarna ik al jullie examens succesvol heb afgerond. Gisteren was het zover en heb ik mijn examen gedaan. Voor ik aan de beurt was kwamen velen mensen die echt verstand leken te hebben gezakt naar buiten. Zoals je begrijpt begon ik hem al te knijpen omdat men aangaf dat het totaal niet overeenkwam met het diverse lesmateriaal (voornamelijk boeken en enkele maakten gebruik van internet (geen vaarbewijs.nl). Kort maar krachtig: binnen 20 minuten had ik alle vragen beantwoord en met een score van 71 ruim behaald. Het kwam totaal overeen in vergelijking met jullie lessen wat mijn redding is geweest in vergelijking met de anderen. Dus eigenlijk wat ik wil zeggen.... Je hebt een mooi product en enorm veel informatie. Het komt enorm overeen (naadloos) met welke onderwerpen je tijdens het examens krijgt. Bedankt voor alles en ik ga me de komende dagen inschrijven voor klein vaarbewijs deel 2."

Sebastiaan

"Vandaag mijn examen gedaan voor vaarbewijs 1. Geslaagd met 75 punten. Deze cursus heeft mij op een leuke en goede manier voorbereid op het examen. Ik had me wel wat vergist in de tijd die je nodig hebt om je de stof eigen te maken. Er gaat best wat tijd in zitten. Maar als je dit dan ook doet kom je tijdens het examen ook niet voor gekke vragen te staan. De meeste vragen waren dan ook wel heel herkenbaar. Bedankt voor deze mooie en overzichtelijke cursus."

Martijn

"Ik heb inmiddels mijn vaarbewijs binnen met 72 punten. Had deze cursus in de aanvang al moeten aanschaffen. Dan had ik het zonder enige twijfel in 1 keer gehaald. Super goede cursus die ik iedereen zal aanbevelen. Ik ga VB2 er gelijk achteraan doen voordat praktijk examens een feit worden. Met deze cursus ga ik daar met een gerust gevoel voor op."

Jandaan

"Bedankt voor je goede hulp bij deze cursus! De cursus is mij prima bevallen, goede inhoud, prima oefenvragen en examens. Maar bovendien heb ik je snelle respons op mijn vragen als zeer positief ervaren. Het examen heb ik vanochtend dan ook positief mogen afsluiten. Nu op voor deel II."

Hans S.