Vaarbewijs.nl

Demo online cursus Vaarbewijs II

Deze demo bevat 6 willekeurige onderwerpen, waarmee u een indruk van de cursus krijgt.

Aan het einde krijgt u 12 vragen om te testen of u de onderwerpen 100% beheerst. 

Demo online cursus Vaarbewijs II
 

Reacties van cursisten

"Vrijdag j.l. heb ik examen gedaan. Dankzij je goede cursus, denk ik dat het resultaat er mag zijn. Voor Vaarbewijs I 78 punten en voor Vaarbewijs II alles goed. De VAMEX dames stonden helemaal perplex en vonden het “geweldig”. "

Edward van V, Duitsland.

"Afgelopen dinsdag heb ik examen gedaan voor mijn vaarbewijs. Tegen uw aanbeveling in, maar noodgedwongen aangezien ik in het buitenland woon en voor het examen speciaal terug naar Nederland moest komen, heb ik tegelijkertijd het KVB1 en KVB2 examen gedaan. Glorieus geslaagd: 58 punten voor VB1 en 48 punten voor KVB2. Het was inderdaad veel leerstof, maar met mijn technische/wiskundige achtergrond was het KVB2 deel vrij makkelijk te doen zonder al teveel hoeven te leren. Bij deze wil ik u van harte bedanken voor het beschikbaar stellen van de cursus, en nog belangrijker de verzameling interactieve vragen. Dit maakte het leren uiterst makkelijk en aangenaam."

P.H.

"Geen vraag, maar een hartelijke dank voor het kunnen gebruiken van de online cursus. Ik heb vandaag Vaarbewijs II gehaald, en ben daar heel blij mee. De leermethode, zoals door u aangeboden, heeft voor mij fantastisch gewerkt. "

Corry de K.

"Zojuist geslaagd met 46 punten. Zag nog veel mensen om me heen die gezakt waren voor 1 of KVB2. Viel me op dat deze mensen veelal uit een boek leerde. Met deze Online cursus is het goed te halen. "

Marc van K.

"Het heeft even geduurd i.v.m. andere prioriteiten maar vandaag examen gedaan en geslaagd met 47 punten (toch ergens iets laten slippen!). Ik vind de online methode heel aangenaam en efficiënt, beter dan een klassikale omgeving."

Adrie Ph.