Vaarbewijs.nl

Demo online cursus Vaarbewijs II

Deze demo bevat 6 willekeurige onderwerpen, waarmee u een indruk van de cursus krijgt.

Aan het einde krijgt u 12 vragen om te testen of u de onderwerpen 100% beheerst. 

Demo online cursus Vaarbewijs II
 

Reacties van cursisten

"Vrijdag j.l. heb ik examen gedaan. Dankzij je goede cursus, denk ik dat het resultaat er mag zijn. Voor Vaarbewijs I 78 punten en voor Vaarbewijs II alles goed. De VAMEX dames stonden helemaal perplex en vonden het “geweldig”. "

Edward van V, Duitsland.

"k kan u mededelen dat ik op 1 november geslaagd ben voor KVB 2. Van de 27 vragen had ik 1 vraag fout. Dus ik scoorde 48 van de 50 punten. Dit resultaat was beslist niet mogelijk geweest als ik het alleen maar uit een boekje geleerd had. De uitleg en oefeningen waren geweldig en ik kan deze cursus aan iedereen sterk aanbevelen!!!"

Gerard B.

"Door het halen van mijn vaarbewijs I & II en marifoon (bij jullie gehaald) heb ik nu een baan als brugwachter op de noodbrug van Franeker. Wat wordt er gescholden en getierd op het water van mensen die eigenlijk niks snappen van de regels op het water, verlichting, bruggen. Etc. Het Van Harinxma Kanaal is een druk kanaal voor beroep en sport. Hé kutwijf doe die brug open is al voorbij gekomen en de nodige vingers. En altijd van mensen die het varen niet beheersen. Of zoals een binnenvaartschippers mij melde dat die man in dat bootje beter een caravan kon gaan kopen. Ik heb mij voorzien van één antwoord: "vaarbewijs.nl". Vaarbewijs.nl bedankt voor je topcursus"

José

"Geslaagd voor Vaarbewijs II met 45 punten ! Mijn fouten zaten in het theorie gedeelte. Navigatie was goed. Ik had de proef examens foutloos. Ik ben overigens erg tevreden over de cursus. Veel efficiënter dan uit het boek leren. "

N.P.

"Ik ben geslaagd voor mijn vb2. Bedankt voor de mooie uitleg door de online cursus. 45 punten van de 50. De examen training vragen waren heel handig om je kennis van de stof te toetsen."

Peter W.