Vaarbewijs.nl

Demo proefexamen Vaarbewijs 1

Na beantwoording van de 40 examenvragen wordt uw score berekend. U ziet dan of u voor dit proefexamen geslaagd bent.

Demo proefexamen Vaarbewijs 1
 

Reacties van cursisten

"Ik ben geslaagd met 76 punten! Wat een superfijne en overzichtelijk cursus hebben jullie opgezet. Heel fijn om mee te werken en uiteindelijk af te ronden met goed resultaat. "

Renée L

"Vandaag voor KVB 1. Had geen fouten, dus 80 punten. Zoals al veel van je cursisten zeiden, sluit jouw cursus perfect aan op het examen. Ging er ook vol vertrouwen naar toe en had er zin in. Een aantal mede examenkandidaten die niet bij jou de cursus gedaan hebben, was een ploeg van de vrijwillige brandweer. Van de acht mensen van deze ploeg is er maar eentje geslaagd. Ik ga binnenkort beginnen aan KVB 2 en wie weet ook aan het marifoonbewijs. "

Joop de B.

"Gisteren examen gedaan en geslaagd met de volle 80 punten! Deze cursus is echt alles dat je nodig hebt om tot een goed resultaat te komen. Tijd genoeg tijdens het examen en je kan terug bladeren om eventueel nog twijfelgevallen te bekijken. Dus net zoals in deze cursus bij de proefexamens. Ik had één vraag tóch nog gewijzigd en dat leverde uiteindelijk dus de volle 80 punten op. Nog een tip: je kan op de site van het CBR de datum van je aangevraagde examen probleemloos wijzigen. Ik kon in eerste instantie pas over drie maanden terecht. Nu dus toch nog een plekje gevonden. Moest er wel wat verder voor rijden maar dat mag de pret niet drukken. Conclusie: Top cursus!"

Rico S.

"Ik ben 58 jaar en toen ik aan de cursus begon dacht ik best wel pittig. Maar alles staat zo duidelijk en overzichtelijk dat ik vandaag geslaagd ben met de volle 80 punten. "

Mevr. Br.

"Vandaag geslaagd voor Vaarbewijs 2. Dank voor het overzichtelijke en praktische les materiaal. Voor iemand met dyslexie is Vaarbewijs.nl het meest gebruikers vriendelijk leeromgeving dat ik ben tegen gekomen."

Piet-Hein G