Vaarbewijs.nl

Online cursus Basiscertificaat Marifonie

De voordelen van een online cursus

Up-to-date
Alle nieuwe examenonderwerpen zijn in de cursus verwerkt; dat is een groot voordeel ten opzichte van een boek of cd-rom omdat in die media nieuwe vragen niet op tijd verwerkt kunnen worden.

Eigen tempo
U kunt uw eigen studietempo bepalen.

Examengericht en afwisselend

  • alle onderwerpen die in de examens aan bod komen, worden behandeld;
  • de lesstof is afgestemd op de actuele exameneisen;
  • de behandeling van de lesstof wordt afgewisseld met examenvragen in multiplechoicevorm;
  • u wordt getraind in het herkennen van strikvragen;
  • aan het eind van de 6 lesblokken zijn er ook nog 18 proefexamens die u kunt gebruiken om uw kennis te testen;
  • de lesblokken en proefexamens kunt u zo vaak herhalen als u wilt.

Gebruiksvriendelijk
U kunt de cursus op elke computer, elk tablet en elke smartphone gebruiken, waar en wanneer u maar wilt.

Korte studietijd
De cursus vergt een relatief korte studietijd van gemiddeld 20 uur. Als u elke dag 1 uur studeert, kunt u binnen 3 weken aan het examen deelnemen!

Duur van de cursus
U mag 6 maanden gebruik maken van de cursus. Zo nodig kunt u na afloop van deze 6 maanden de cursus met 4 maanden verlengen voor € 20,-.

Tarief
De online cursus Marifonie kost € 70 en is persoonsgebonden.

Inschrijven online cursus Marifonie

De huidige cursisten kunnen deze cursus toevoegen aan hun account en ze ontvangen dan ook korting.

Toevoegen online cursus Marifonie

Demo online cursus

Om een beeld te krijgen van onze online cursus kunt u hieronder een demo bekijken. Deze demo bevat 6 onderwerpen en 12 vragen.

Demo online cursus Marifonie

Demo proefexamen

Deze demo bevat 1 proefexamen met 30 vragen. U krijgt meteen de uitslag. De online cursus bevat 17 proefexamens. In de proefexamens zijn ook de allernieuwste examenvragen verwerkt.

Demo proefexamen Marifonie
"Ik heb het certificaat Marifonie behaald met 50 punten. Ik was weer, net zoals bij Vaarbewijs 1, goed voorbereid. Het cursusmateriaal is echt super, actueel, heldere uitleg en overzichtelijk ingedeeld."

Josée

"Hoera ik ben voor Marifonie geslaagd met 50 punten dus alle vragen goed! Mijn eerste 10 in het leven, ik zag er als een berg tegen op maar deze manier van leren heeft mij ontzettend geholpen, bedankt!"

Ronald V.

"Examen Marifonie afgerond en geslaagd met 50 punten. Ondanks dat ik met leren niet veel problemen heb, is deze manier een zeer prettige. Het is bijna niet mogelijk om te zakken! Bedankt en wellicht tot een volgende cursus."

M. van H.

"Geslaagd voor Marifonie met 50 punten. Wederom bedankt voor het uitstekende cursusmateriaal. Alle examenvragen kwamen ook in de cursus voor. Een groot verschil met andere examenkandidaten die ergens anders de cursus gevolgd hadden."

Mente S.

"Hierbij wil ik je bedanken voor de fijne cursussen die ik het afgelopen jaar heb gevolgd via Vaarbewijs.nl (vaarbewijs 1 en 2 en marifoon) en natuurlijk voor je snelle reacties die ik kreeg na het sturen van een vraag. Dankzij de perfecte opzet van de leerstof alles in een keer gehaald."

Paul W