Vaarbewijs.nl

Waarom een online vaarbewijs cursus het beste is?

De online cursussen van Vaarbewijs.nl bieden jou de flexibiliteit om te leren op momenten die het beste passen bij jouw schema in tegenstelling tot de vaste tijdstippen van dagcursussen en klassikale lessen. Dit betekent dat je kunt studeren wanneer het jou uitkomt, zonder gebonden te zijn aan een specifieke locatie of tijd. 

Zelfgestuurd leren in een online omgeving leidt tot een beter begrip en snellere vooruitgang. Dit is een groot contrast met de 'one-size-fits-all' benadering die vaak wordt gevonden in klassikale lessen en dagcursussen. De online vaarbewijs cursussen van Vaarbewijs.nl onderscheiden zich significant van de dagcursussen die een zogenaamde "100% slagingskans" beloven, door een reeks van voordelen en eigenschappen die inspelen op de leerbehoeften en voorkeuren van de cursist.

Demo online cursus Vaarbewijs 1 Demo online cursus Vaarbewijs 2 Demo online cursus Marifonie

Bij Vaarbewijs.nl heb jij de controle over jouw leerproces, wat resulteert in een betere studie-ervaring. Hieronder lichten we toe waarom onze cursus een betere keuze is!

Voordelen van online leren bij Vaarbewijs.nl

 • Overal toegankelijk
  Vaarbewijs.nl heeft een handige webapp die geschikt is voor smartphones, tablets en computers. Je kunt onze cursussen volgen op elk gewenst apparaat, of je nu onderweg bent met je smartphone of 's avonds ontspant met de tablet of laptop op de bank.

 • Voorleesfunctie
  Je kunt de theorie en vragen voor laten lezen. Net zoals bij een luisterboek of podcast, zorgt een computerstem ervoor dat alle onderwerpen en vragen aan je voorgelezen worden. Ideaal voor als je ook tijdens andere dagtaken toch de lesstof wilt herhalen.

 • 24 jaar ervaring
  Met 24 jaar ervaring in het aanbieden van online cursussen voor het Vaarbewijs 1, Vaarbewijs 2 en het Marifonie certificaat, begrijpt Vaarbewijs.nl precies wat jij nodig hebt. Voor vragen kun je ook altijd bij ons terecht.

 • Toegang tot up-to-date materiaal
  De app van Vaarbewijs.nl is altijd 100% actueel. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving wijzigingen. Deze voeren we dan ook altijd direct door in ons lesmateriaal. Je vindt alle nieuwe onderwerpen en vragen in onze cursussen, zodat je met vertrouwen deel neemt aan het examen.

 • Interactief leren maakt het verschil
  Theorie wordt afgewisseld met examenvragen. Na elke les kun je direct jouw kennis testen door proefexamens te maken en te zien of je geslaagd zou zijn. Onze uitgebreide examentraining zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent op het vaarbewijsexamen.

 • Herhaling en toetsing
  Ken je “de kracht van herhaling”? Vaarbewijs.nl maakt het eenvoudig om specifieke onderdelen te herhalen en te oefenen. Dit is belangrijk voor het herinneren van de lesstof en iets wat lastiger is in een klassikale setting of met een lesboek.

Kostenbesparing zonder in te leveren op kwaliteit

De combinatie van kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal, de flexibiliteit van online leren, en de besparing op bijkomende kosten, maakt Vaarbewijs.nl de nummer 1 keuze voor iedereen die op zoek is naar een grondige voorbereiding op het vaarbewijs examen.

Je betaalt eenmalig voor de toegang tot onze cursus, zonder verborgen kosten of noodzaak voor fysieke materialen (Vaarbewijs 1). Bij vaarbewijs 2 heb je nodig:

De bovenstaande zaken kun je bij ons aanschaffen zodra je de online cursus Vaarbewijs 2 bestelt. Ook is het mogelijk om deze spullen los te bestellen.

Zeer hoge klanttevredenheid

Vaarbewijs.nl wordt door cursisten beoordeeld met een indrukwekkende score van 4,9 uit 5 sterren op Google. Deze hoge mate van tevredenheid en positieve ervaringen geeft ons de energie om de cursus altijd te blijven verbeteren en jou te voorzien van de best beschikbare online vaarbewijs cursus. Bij Vaarbewijs.nl zetten we ons in om je te blijven voorzien van de beste voorbereiding op jouw vaarbewijsexamen.