Vaarbewijs.nl

Op zoek naar een vaarbewijscursus? Kies de online cursus van Vaarbewijs.nl

Je zoekt een cursus om snel en eenvoudig je vaarbewijs te halen? Met de online cursus van Vaarbewijs.nl leer je op aangename wijze alle theorie die nodig is om het vaarbewijsexamen te halen. De cursus bestaat uit begrijpelijke teksten, duidelijke afbeeldingen en korte video’s die je stap voor stap de theorie uitleggen. Je kunt overal leren, in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. Het slagingspercentage van onze cursisten is uitzonderlijk hoog.

Ben je overtuigd? Bestel dan onze cursus Vaarbewijs 1, Vaarbewijs 2 en/of Marifonie en ga direct aan de slag. Heb je vragen? Neem contact op met Vaarbewijs.nl. Wij helpen je graag.

Inschrijven online cursus

Welke vaarbewijscursus(sen) kan ik volgen?

In onze cursussen vind je 23 jaar ervaring op het gebied van vaarbewijzen en marifonie terug: 

Je kunt de cursussen 6 maanden lang gebruiken. Desgewenst kun je de duur van je cursus(sen) met 4 maanden verlengen voor € 20.

Demo online cursus Vaarbewijs 1 Demo online cursus Vaarbewijs 2 Demo online cursus Marifonie

Heb ik Vaarbewijs 1 of 2 nodig?

Met Vaarbewijs 1 kun je varen op kanalen, rivieren en meren. Als je ook op grote wateren zoals het IJsselmeer en de Waddenzee wilt varen, moet je eerst Vaarbewijs 1 halen en daarna Vaarbewijs 2. Als je Vaarbewijs 2 gehaald hebt, mag je ook op buitenlandse binnenwateren en kustwateren varen.

Wat zijn de voordelen van een online cursus van Vaarbewijs.nl?

 • 100% up-to-date
  Alle nieuwe onderwerpen en vragen vind je in onze vaarbewijscursussen, zodat je zorgeloos kunt gaan deelnemen aan het examen voor het halen van het vaarbewijs.
   
 • Begrijpelijke tekst met duidelijke afbeeldingen en korte video’s
  Onze online vaarbewijscursussen zijn ideaal voor het halen van je vaarbewijs. De cursussen bestaan uit begrijpelijke tekst, duidelijke afbeeldingen en korte video’s die je stap voor stap helpen bij het halen van jouw vaarbewijs.
   
 • Theorie afgewisseld met examenvragen
  Na afloop van iedere les kun je meteen je kennis testen. Ook kun je proefexamens maken en direct zien of je geslaagd zou zijn. Dankzij onze uitgebreide vaarbewijscursussen bereid je je goed voor op het vaarbewijsexamen. Het halen van het vaarbewijs staat voorop. 

 • Geschikt voor smartphones, tablets en computers
  Volg onze vaarbewijscursussen op ieder gewenst apparaat, bijvoorbeeld overdag op de smartphone als je in de trein zit en ’s avonds met je tablet of laptop op de bank.

 • Voorleesfunctie
  Haal je vaarbewijs op een aangename manier door de theorie en vragen voor te laten lezen door middel van onze voorleesfunctie. Een computerstem leest dan alle onderwerpen en vragen voor, zoals bij een luisterboek of podcast.

 • 23 jaar ervaring
  Vaarbewijs.nl heeft 23 jaar ervaring met het aanbieden van online cursussen voor het halen van Vaarbewijs 1, Vaarbewijs 2 en Marifonie. Zodoende weten we waar veel cursisten behoefte aan hebben als zij hun vaarbewijs willen halen. Met vragen kun je altijd bij ons terecht.

Hoe kan ik de online cursus bestellen?

Via het inschrijfformulier op Vaarbewijs.nl kun je snel en eenvoudig een of meerdere cursussen bestellen. Als je meer dan 1 cursus bestelt of later 1 of 2 cursussen bijboekt, ontvang je korting.

Inschrijven online cursus