Vaarbewijs.nl

Demo online cursus Vaarbewijs II

Deze demo bevat 6 willekeurige onderwerpen, waarmee u een indruk van de cursus krijgt.

Aan het einde krijgt u 12 vragen om te testen of u de onderwerpen 100% beheerst. 

Demo online cursus Vaarbewijs II
 

Reacties van cursisten

"Vrijdag j.l. heb ik examen gedaan. Dankzij je goede cursus, denk ik dat het resultaat er mag zijn. Voor Vaarbewijs I 78 punten en voor Vaarbewijs II alles goed. De VAMEX dames stonden helemaal perplex en vonden het “geweldig”. "

Edward van V, Duitsland.

"Met veel plezier en succes heb ik de cursussen vaarbewijs 1 en 2 gehaald. Het materiaal dat u samengesteld en ontwikkeld heeft is een uitstekende voorbereiding op de examens. Hartelijk dank hiervoor. "

Nynke N.

"Afgelopen dinsdag nog vlug online cursus aangevraagd, aangezien ik navigeren uit een boek toch er lastig, niet duidelijk en dus niet motiverend vond. Maar mede dankzij de online cursus ben ik 4 dagen later met 45 van de 50 punten geslaagd!!! Echt blij dat ik de stap genomen heb en de investering is het zeker waard geweest!"

Bart

"Afgelopen week examen gedaan voor vaarbewijs II en geslaagd met 48 punten. De enige fout betrof een vraag die ik niet herkende van de cursus. Complimenten voor deze cursus, die compact,"to the point" en bovenal helder is."

K. van O.

"Het heeft even geduurd i.v.m. andere prioriteiten maar vandaag examen gedaan en geslaagd met 47 punten (toch ergens iets laten slippen!). Ik vind de online methode heel aangenaam en efficiënt, beter dan een klassikale omgeving."

Adrie Ph.